Inköp

Hej !

Tänkte visa er några av mina inköp inom sminkområdet på sista tiden!

  YSL Teint parafit complexion enchancer ( En lätt foundation nästan som färgad dagkräm fast med skimmer i passar när man vill jämna ut lite i ansiktet bara)

 YSL läppglans (från deras sun kollektion med spf 10 nr 4) KICKS 

  Lancome tropiques minerale ( solpuder av mineraler i fast form , luktar underbart och färgen 02 känns perkfekt ) KICKS

  Tahiti olja från Yves Rocher till kroppen den här godbiten förlänger brännan , återfuktar ger huden glans och kan användas i håret som serum eller blandas med schampo för extra glans , multi produkt som säljer som smör , den här kan ses som en billigare variant av Nuxe oljan!!

Det var det jag har hunnit ta kort på ! Idag har jag handlat in mer kläder blev en kjol från cubus, tunik från Gina + örhängen , stickad tröja Gant från Jolina. Nu känner jag att jag får sluta slösa pengar haha! Vi hörs imorgon då jag blir ett år äldre! Kram /S

Birthday?

Hej !

Imorgon fyller jag år? gud vad tiden går snabbt man blir inte yngre alltså haha. Blir middag ute med hunbum imorgon då jag fyller sedan till helgen blir det lite fest var för länge sedan faktiskt. Fick en tidig present av älskling blev en parfym från Viktor&rolf flowerbomb extreme som jag spanat in länge på kicks luktar underbart gott! Nu till helgen kör jag en reunion high life on my heels haha:P Tänkte köra på klänning och klackar ingen aning dock vilken klänning och klackar men beställde ett par från Nelly idag, ett par höga pumps med platå så hoppas att de hinner komma fram till fredag så att jag har mer att välja på!

Idag händer det inte så mycket drar ner till stan sedan till gymmet med hunni, ska visa imorgon lite nya hårprodukter jag har beställt också från Tigi bed head !

Hörs senare idag /S


I´m back

Heej kära ni!

har varit borta här ett tag och det var jag tvungen att vara. I höstas så gjorde jag nämligen en liten operation för jag hade fått en cysta i slutet av svanskotan. För ca en vecka sen började jag få ont igen och hela området svällde upp kunde inte ligga på rygg eller sitta trodde att det hade kommit tillbaks igen! Drack antibiotika och det sprack av sig själv nu mår jag bättre men går på omläggningar ocg rensar eftersom det fortf är ett litet hål. Man kan luras att det har växt igen efter operation för att dom skärde upp ca 6 cm djupt. Vi trodde ett tag att det växte igen men nu när doktorn kollade så hade bara det sköra tunna överhuden växt igen men egentligtn är det fortf ett litet hål ¨på ca en halv cm kvar. Man får vara jätte försiktigt att sköta hygienen så att det inte blir en infektion där.

Men nu mår jag bra kan sitta iaf kanske inte ligga på det helt men det funkar. Skriver imorgon igen så får ni ha en jätte bra midsommar allihopa!

/ S

The only way is essex

Har tittat sönder på en skit bra serie som heter The only way is essex har sett båda 2 seasons nu och längtar efter den 3e haha. Nästan lite the hills stuk på det hela men detta är lite mer önderdrivet kan man väl säga. Utspelar sig i England så deras engelska stör ju mig haha och de överdriver så när de pratar. Men annars är serien bra!

Annars idag inte gjort så mycket varit på stan och en sväng till Nelly men hittade inget där tyvärr. Träningen blev det inget av för mamma lurade mig trodde att hon skulle cykla och då springer jag men blev itne så och senare blev det sent att åka till gymmet:( haha blev faktiskt riktigt ledsen för var helt taggad haha ni vet då man är mer taggad än vissa andra dagar! Men imorgon ska jag nog upp tidigt och dra med hunni till gymmet om han ska eller så tar jag bussen runt 13-14 då det fortfarande är så där skönt tomt på gymmet.
Får lite panik och fota kläderna jag shoppat för det har varit ganska mycket på sistone faktiskt 2 par skor ett till par är på väg , 3 klänningar många linnen gud vet inte ens själv längre. Sedan beställde jag idag från H&M ett par svarta jeansshorts och ett linne , och imorgon ska jag hämta hos babe det jag beställde på H&M innan idag. MYCKET !! blir förvirrad..
Nog med tjat imorgon blir det lite mer skönhets inlägg

Natti!

Favorit nagellack

Här kommer den Make up stores egna " Elin ". Hur underbar är den inte?? Rödkorall färgad verkligen en sommarfärg. Sedan håller den som bara den helt underbart. Ska nog ner imorgon och skaffa en till favorit hihi.


finns på Make up store ( 130 kr )

Shopping + träning

Hej !

Vaknade runt 9 imorse fixade mig och åkte till stan för lite shopping fick med mig fina grejer! Måste bara ta kort på både nelly grejerna och det jag köpte idag och lägga upp det här. Kom hem vid 14 har ätit och vilat och snart ska jag iväg och springa så duktig jag är. Nej men har kommit av mig lite har varit sjuk och jobbat och då glömde jag bort träningen men nu ska det börjas och hitta motivationen igen hihi. Imorgon blir det gymmet , så det är bäst att varva lite med det ena och andra. Ska visa er ett fint nagellack sen från Make up store som är min favorit!

Vi hörs senare efter min sprindrunda!

Bella ll fiore lip peeling

Tänkte tipsa er om en jätte bra läpp peeling. Vet att vissa använder tandborsten bara och skrubbar men gör inte det för man kan lätt skrubba för mycket och skära upp läppen! Sedan har make up store en jätte bra peeling också den är i kakform och tre delad med peeling , balsam och färgad läppbalsam.
Men vidare till bella ll fiores lip peeling. Jätte bra lip peeling som kommer i två söta burkar , en är det peeling i med sockerkorn och den andra är läppbalsam med lite rosa färg i. Båda luktar ljuvligt med jordgubb! Burkarna håller jätte länge eftersom man inte tar så mycket av det och man använder det 1-2 gånger i veckan. Kostade ca 130 kr har jag för mig på www.eleven.se


                    Betyg ( 5 av 5 )

Make it rain

Hej !

Tänkte bara berätta att denna dag har varit seg! haha det enda vettiga jag har gjort är en springrunda ganska tidigt på dagen runt kl 13. Ganska skönt ändå för var jätte trött sen jobbet igår och kvällen så behövdes väl. Målat naglarna och peelat läpparna också lite så där nödvändiga grejer att göra. Glömde berätta att i Fredags så besökte jag nellys outlet. Eftersom jag bor i Borås så har vi ju nellys lager just här , varje sommar brukar de ha en outlet på Åhaga som är väldigt välbesökt! Fick en vip inbjudan att ta med en vän kvällen före själva öppningen, kom hem med några grejer faktiskt. Tänkte fota det imorgon och visa det för er. Blev ett par skor , två klänningar , 1 top och 1 pälsväst! Grymt va mitt på sommarn ;) haha.

Imorgon blir det antingen gymmet eller ut och springa sedan blir det nog en solning på det också.

Sov så gott kära ni !


Top 5 Foundations

Här kommer en lista på top 5 foundations ! har testat väldigt många men det här är mina favoriter.

1. Clarins Everlasting foundation ( ca pris 30 ml 395 kr )
    Min favorit! Full täckning och stor favorit bland många make up freaks där ute. Luktar gott och kommer i en glasflaska som rymmer 30 ml. Känns behaglig på ansiktet och är mattgörande . Sägs hålla i 15 timmar , hade på mig den igår på jobbet och senare under kvällen var jag fortfarande ganska matt men själva foundation var inte kakig eller såg ful ut. Brukar alltid bli ojlig i tzonen men denna gången märkte man bara på näsan lite. Helt underbart . Färgen jag har heter 110 Honey. Är lite beige aktig och passar mig utmärkt.
Clarins Everlasting Foundation SPF 15

2. Lancome teint idole ultra ( ca pris 30 ml 400 kr )
    Jätte bra foundation som också täcker som den ska har en väldigt god lukt och håller sig på plats väldigt länge. var länge sedan jag använde den nu men den är fortfarande en av mina favoriter. Clarins är snäppet bättre faktiskt eftersom att den känns mindre på ansiktet än Lancomes. Passar den med bland hy.


3. YSL teint resist foundation ( ca pris 30 ml 450 kr)
    bra foundation lite stark lukt kanske men täcker också väldigt bra, minus på den här är att man blir ganska oljig jag upplever detta i alla fall. Efter ca 5 timmar på jobbet är man oljig i hela t - zonen. Priset är också ganska saftigt på den här. Passar den som inte är så oljig i tzonen och som vill ha en bra täckande foundation.


4. I.d bare minerals foundation ( ca pris 8g 300 kr )
   Här kommer en mineral foundation. inget konstigt namn de flesta känner till denna väl. Funkar jätte bra att använda till sommar nu om man inte vill känna att man har på sig en massa smink! Täcker ganska bra , men ni som har mycket att täcka ska köra på en flytande form ändå. I.d känns lugn mot huden, den får andas helt enkelt. Brukar varva denna under sommarn med en flytande då jag vill täcka mer. Den här är favoriten bland mineraler.



5. Make up store studio foundation ( ca pris 225 kr )
    Denna ger den bästa täckningen och används mest till fotograferingar i studion osv. Den här använder vi på jobbet på de som vill få en porslin hy kan man säga. Fördelen är att man får ett felfritt resultat men det krävs mycket jobb sedan nackdelen är att man känner sig väldigt sminkad eftersom att den är så fet i konsistensen! Brukar använda den väldigt sällan men när det är något speciellt man ska på funkar denna utmärkt!


Lång dag!

Äntligen hemma!

varit en lång dag först jobb 12-19 sedan hämtade pojken och hans sis upp mig och av hem till Borås för att äta och sen gå på bio. Vi såg fast 5 och den var bra , godbitar i filmen liksom varför skulle den inte vara bra haha. Nu är jag äntligen hemma ska softa lite till innan jag går och lägger mig. Varit full fart på jobbet Anna var med till 16 sen så stack hon så fick vara själv till 19. Alla vill ha hjälp och drar i en haha om det bara fanns två av mig va. Det var en sminkning idag , sminkade en tjej som skulle på sin systers bröllop , hon blev jätte fin. Ska kanske bli bättre på att ta kort på sminkingar jag gör på jobbet så att jag kan dela med mig här?

Senare under dagen kör vi på top 5 Foundations så missa inte!

                                                             Jag idag på väg hem!


Beautycandy!

Hej!

Ville välkomna er till min blogg och ge er en kort presentation av mig själv och bloggen. Mitt namn är Sandra och jag är 20 år gammal, bor i Borås men jobbar i Göteborg på Åhlens Nordstan ( Make up Store). Är utbildad Make up artist och helt galen i allt som har med skönhet att göra. Därför kommer den här bloggen handla om just skönhet. Ska ge er sminktips , produkttips , recensioner och visa er mina sminkjobb ! Självklart kommer jag skriva om min vardag också här i Borås och vad som händer här. Har min familj här och pojkvän. Trivs jätte bra i Borås även om jag får pendla lite till Göteborg för att jobba men jobbar inte heltid där så det funkar.

Om ni vill veta något mer är det bara att fråga så svarar jag på allt. Nu har ni fått lite inblick i mitt liv så nu blir det sängen för mig för imorgon är det jobb som gäller :)
Natti!


RSS 2.0