Snowcrystal Feathers Lash Extension Duo

Såg att det har kommit ut en ny Mascara och den verkar spännande. Blir bara mer och mer avancerat känns det som. Det är alltså två i ett kan man säga.

249 kr Kicks.se

Snowcrystal lanserar en ny, unik mascara som förlänger ögonfransarna på ett ögonblick! Feathers Lash Extension Duo består av LENGTHENING MASCARA OCH BRUSH-ON FIBRES i två separata förpackningar och appliceras växelvis på ögonfransarna tills önskat resultat uppnås. Fibrerna fäster i mascaran och ger fransarna omedelbart en fantastisk längd! Perfekt till vardags och till fest!
Produkten kan även användas om man bär kontaktlinser, men försiktighet rekommenderas vid appliceringen. BRUSH-ON FIBRES kan även användas med andra krämiga mascaror.


1. Applicera LENGTHENING MASCARA på ögonfransarna. Arbeta med ett öga i taget. 2. Applicera BRUSH-ON FIBRES fibrer på franstopparna medan mascaran ännu är fuktig. 3. Fixera fibrerna med ytterligare ett lager av mascaran. Upprepa proceduren för en mer dramatisk effekt.
TIPS!- Stryk försiktigt av överflödiga fibrer från borsten innan du påbörjar appliceringen.- För en smidig växelvis applicering; håll mascara och fiber förpackningarna redo i ena handen med öppna korkar. Mascaran bör inte vara torr när fibrerna appliceras.- Håll huvudet neråtlutat vid appliceringen, för att förhindra att fibrerna hamnar i ögonen.- Använd den medföljande borsten för att borsta av eventuella fibrer som hamnat kring ögonen.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0