Yves rocher SPA


Med denna orientaliska duscholja kan du uppleva den välgörande, exotiska känslan av den traditionella hammam-ritualen varje dag. Duscholjan innehåller ekologisk marockansk arganolja från Marocko och blir till en härlig lätt mjölk på din hud. Arganoljans vårdande egenskaper lämnar huden mjuk och sammetslen.

Formula:
• Ingredienser med vegetabiliskt ursprung: arganolja från Marocko från ekologiska odlingar.
• Inga animaliska ingredienser.
• Sedan 1989 testar vi inte våra slutprodukter på djur.
• Helt återvinningsbar flaska: tänk på att källsortera.

- Jätte bra duscholja som återfuktar på djupet verkligen. Nu på vintern blir huden lite mer torr än vanligt så den här var verkligen perfekt att balansera , huden blir inte för fet efteråt som man kan bli av vissa andra duscholjor.



Orientalisk peeling för sammetslen hud

Exfolierande skönhetsmedel med pulver med argankärnor.

Orientalisk peeling för sammetslen hud förenar ekologisk arganolja med mjuk marockansk lera till en intensivt exfolierande effekt, för detta pulver med argankärnor.
Smörj in den fuktiga kroppen med denna konsistens, frottera sedan och skölj till slut rikligt. Du kommer att upptäcka din hud på nytt, den blir oemotståndligt mjuk och som återuppväckt genom denna doft från Orienten.

- Den här var min favorit! LYX på burk , så känns det. Inget likt andra peeling jag har testat innan. Den här är mjuk lyxig krämig och med massa små runda korn som inte rivs. Jämförde den med en peeling jag hade från I love och den här vinner helt klart. Med min förra peeling kände jag inte ens någon skillnad efter duschen, men här är det skillnad ren och återfuktad på samma gång. Alla döda hudceller är borta:)



En mjuk och sammetslen hud.

Vårdande arganbalsam förenar den ekologiska arganoljan med den essentiella ekologiska oljan från apelsinblomman som alltid har uppskattats för sina lugnande egenskaper. Den krämiga sammansättningen, som smälter in i huden på ett enastående sätt, omsluter dig med en underbar doft av apelsinblomma. Din hud återfår sin mjukhet och blir oemotståndligt sammetslen.

- Den här är lika underbar som peelingen inte så mycket mer att säga till om. Helt underbara spa produkter! Yves Rocher bara växer i mina ögon.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0