glo minerals liquid foundation

Bestämt för att prova en ny foundation men en mineral sådan. Har hört gott om glominerals så bestämde mig för att testa den flytande eftersom jag nu använder lily lolos mineral foundation som är lös och clinique almost powder som är kompakt. Beställde den igår i färgen golden light som är lite gul , hoppas den är okej! Visar den på när jag fått hem den.

Dagens köp!

Dr lipp nipple balm för läpparna , scratch nails som gör naglarna starkare och make up stores underbara handkräm!

Bra smink spegel/box

Ville tipsa er om en jätte bra grej nämligen make up stores I do box som har funnits innan i sortimentet.
Jag har bara den tomma boxen med spegeln men det är jätte bra när man sminkar sig med make up stores produkter. Det är en stor spegel , man får plats med skuggor/rouge , pennor och läppstift. Så där i lägger man produkterna så slipper man spilla något när man sminkar sig!

YSL candy face make up spring 2012

Som de flesta märkerna kommer även YSL ut med en spring collection av make up. Våren består av pastell färger:rosa, orange , lila , grön , gul osv.
Kollektionen består av 2 paletter , nya gel rouge , 4 nagellack , 4 läppstift rouge volupte perle samt 4 st volupte sheer candy och 2 nya golden gloss.
Ett närmare kik kommer på det som verkar mest intressant!

Lily lolo cover up

Beställde idag mer från LilyLolo en concealer! Är så pass nöjd med själva foundationen och har använt den i flera månader nu. Har hört gott om deras concealer också så passade på att klicka hem en i färgen barely beige.
Eftersom jag nu använder en heltäckande från mac men kände att jag behöver en mineral conealer också eftersom jag nu oftast använder bara mineral foundation.

Silver rost


Crazyy make up


Nyklippt och fräscht


Clinique almost powder make up

Den här köpte jag idag på Kicks. Ville ha ett till mineralpuder som jag kan ha när jag jobbar men som ändå täcker bra. Ska testa den själv imorgon och säga vad jag tycker och efter någon vecka kommer en recension!

Malaga wine

Opi Malaga wine är hemma hos mig och samlingen bara ökar!

Jobb!

Nu åker jag iväg på ännu en jobbhelg denna gång blir det Gävle! Uppdaterar här om jag hinner.
Kram på er!

Chanel Le Vernis nail Colour Spring 2012


Sotat+glitter

Det här var min make up för juldagen då det var dags för utgång
Använt: Brynpenna no 2 MUS
Tri brow color MUS
Too faced shadow insurance
MUS CS silver
MUS MS nightfall
Yves rocher nya kohl eyeliner
Glitter vit/pärlemo viva la diva



Top 3 parfymer just nu


Green and brown


Inspiration vinter / vår 2012

  • Sotade ögon
  • Perfekt yta
  • röda läppar
  • eyeliner

Tillbaka!

Heej kära ni!
Nu är jag tillbaka från en 2 veckors paus ungefär. Blev ganska mycket med jobb allt innan jul och nyår så kände att jag inte hann med allt jag vill. Nu är jag tillbaka i alla fall i full fart. Ska visa er allt jag handlat in skönhetsväg på sistone och sminkingar!
Kram på er:)

MAC


RSS 2.0