Jobb!

Blir att sova snart eftersom jag ska upp kl 4 haha helt underbart. Blir jobb denna helgen också som vanligt och denna helgen åker vi till nybro! hem på Söndag och är hemma på natten och sedan upp igen för att åka kl 14 till London. ingen vila den här veckan näe:)



Opi muppets meep meep

Beställt ett nytt OPI nagellack från muppets kollektionen i färgen Meep meep meep , som är lite röd /lila.


London Calling


Har inte haft orken att blogga efter en väldigt tuff jobb helg! Kom hem måndag morgon efter att rest hela natten kroppen var helt utmattad. Nu börjar jag återställas igen haha. Åker iväg och jobbar på fredag igen men på Måndag åker jag till London gott folk och är borta till fredag! Gör mig genast lite piggare bara att tänka på det. Lite mini semester.


Karin Herzog

Nu har jag beställt ny hudvård efter att ha hört väldigt gott om Karin Herzog produkter! Nu på vintern är min  hy i obalans och får lätt finnar. Därför beställde jag både rengöring , ansiktsvatten , scrub och deras oxygen kräm.
Kundtjänst var helt otrolig snabb svar och väldigt trevlig. Produkterna är redan skickade efter att jag beställde igårkväll. Nu är jag spänd och vill prova den här serien. Skriver mer när jag fått hem produkterna och när jag kommer hem från jobb.


Pretty amazing

pretty amazing


Hype by mood

Dessa ska testas mer! Fick hem dom för en vecka sen för att testas men har bara hunnit testa värmeskyddet än eftersom jag inte brukar ha lockigt hår så ofta. Stay tuned recension kommer.

image description


YSL Cinéma

Ny parfym var det en ganska tung parfym men väldigt mycket min smak perfekt för vintern!


Dagens paket!

Älskar när man får paket! haha

Idag kom min foundation från Lancome , mitt läppstift från YSL och en ansiktskräm från nuxe som jag köpte från en engelsk sida.


Estée Lauder blockbuster

estee lauder

Varje jul kommer Estée Lauder ut med sin blockbuster kollektion med fulla set. Vill verkligen ha någon av dem!!

Teint idole ultra + YSL pure lipstick

Nu har jag valt att byta ut min foundation från Dior eftersom att den gjorde mig väldigt oljig. Tänkte att jag skulle gå tillbaka till en gammal foundation nämligen Lancome teint idole ultra. Hoppas att den kommer funka bra nu,  till det blev det YSL pure lipstick i färg 146 romantic pink(L) Den har jag spanat på länge och var bara tvungen att ha den. Allt gick på 600 kr!



Julklappstips 4

Markwins smokey eye make up


En specialdesignad box med steg-för-stegguidning för att lyckas med den ständigt aktuella smokey eye-sminkningen.


159 kr Kicks.se


Lancome effet miracle

Har nyss varit innne på kicks och såg att de hade 20% rabatt till klubbmedlemar till deras nya prymer från Lancome " effet miracle" . Fick den på prov i den oranga färgen och tyckte att den var ganska bra. Den kostar vanligtvis 270 kr men med rabatten 216 kr! hur bra som helst, så jag gick in och köpte den som är ljusare eller mer rosa.

Så passa på nu ni som är medlemmar!


China glaze tinseltown

Nu är den här gott folk fick nagellacket igår och nu har jag tagit bild på det. Kan säga att jag är förälskad i det här nagellacket endast 2 lager behövs för att få det hel täckande, inte alls svår att få jämn. Den här kommer jag att använda väldigt ofta!



Chanel rouge allure velvet

Chanel har kommit ut med ett nytt läppstift

Rouge allure velvet luminous matte lip colour finns i 8 färger. Är helt matt i färgen utan att kännas torr på läpparna. Pigmenten i färgen ska vara grym också. Ett läppstift i min smak helt klart.

"

Elevating matte to a new elegance, this next-generation, non-drying matte lipstick glides on lips with intensely rich colour and a sumptuously soft, velvet matte finish. "


Julklappstips 3

China Glaze Merry Mint Kit

Detta är kitet för dig som vill ha snygga, fräscha välmanikyrerade naglar. Denna härliga trio av jul-inspirerade färger är lika snygg till vardags som de är till fest. Passar alla som vill ha vackra naglar.

Innehåller:
  • Naughty and Nice Lacquer, 14 ml
  • Peppermint Cuticle Oil, 14 ml
  • Mrs. Claus Lacquer, 14 ml


Pris: 149 kr Eleven.se


RSS 2.0